Sur Hevsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Tam öğrenme, tam istihdam, sürekli gelişme, üretim içinde eğitim, mensubu olmaktan övünç duyulan, vereceği mesleki ve teknik eğitim ile ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmasına katkıda bulunacak lider bir okul olmaktır.

Misyon: Ülkemizin geleceği için, sürekli yenileşme ve gelişmeyi sağlayarak, toplumumuza milli eğitim ilke ve değerleri ışığında kaliteli mesleki ve teknik eğitim hizmeti sunmak sanat ve estetik duyarlılığı olan girişimci, yeniliklere açık, kaliteli mesleki teknik eğitim almış, akademik altyapıya sahip gençler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ:08.30 DERS BİTİŞ SAATİ :15.50
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Servis Bulunmamaktadır
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://surhevselmtal.meb.k12.tr

Adres - DİCLE MAH. MERWANİ . CAD. MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 2 SUR / DİYARBAKIR Bağıvar Köprüsünü geçince Memoil Petrol arkası

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Ulaşım belediyeye ait K1 otobüsleri, Bağıvar dolmuşları ve özel araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkez ilçede olup merkeze uzaklığı 8 km dir.